Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@23:36:59 GMT

ظرفیت خالی هتل‌های شمال به ۹۵درصد رسید

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۶۷۲۱

ظرفیت خالی هتل‌های شمال به ۹۵درصد رسید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ شیوع ویروس کرونا برای این استان خسارتی بیش از ۵۰ میلیارد تومان را به همراه داشت، از همین رو متولیان بازار گردشگری این استان راهکاری را برای جبران زیان مالی کرونا در نظر گرفته‌اند.

احمد تجری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان در این باره  گفت: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اغلب کسب و کارهای گردشگری از اسفند گذشته تا پایان آذرماه سال‌جاری 52 میلیارد و 635 میلیون تومان خسارت مالی به فعالان بازار توریسم تحمیل شد که بیشترین خسارات آن به تاسیسات اقامتگاهی همچون هتل، متل و هتل‌آپارتمان‌های این استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار و اطلاعات مربوط به زیان مالی در ایام شیوع کووید-19 برای این بخش از حوزه گردشگری 37 میلیارد تومان تعیین شده است. همچنین دفاتر خدمات مسافرتی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی، سفره‌خانه‌ها، مهمان‌پذیر و پانسیون از جمله بخش‌هایی هستند که در دوران کرونا متضرر شده‌اند. علاوه بر آن کسب و کارهایی مانند واحدهای پذیرایی، خانه مسافرها، راهنمایان گردشگری، موسسات آموزشی حوزه گردشگری و مزرعه گردشگری کشاورزی به ترتیب در جایگاه‌های بعدی میزان برآورد خسارت وارده ناشی از توقف سفرها را به خود اختصاص داده‌اند.

بسته‌های حمایتی که درحال‌حاضر اعلام‌شده تنها می‌تواند بخشی از خسارات حوزه گردشگری را جبران کند. درحال‌حاضر40 واحد هتل، متل و هتل‌آپارتمان، 19 واحد پانسیون و مهمان‌پذیر، 22 واحد خانه‌مسافر، 116 اقامتگاه بوم‌گردی، یک مزرعه گردشگری دارای مجوز بهره‌برداری، 44 واحد پذیرایی، 22 سفره‌خانه، چهار موسسه آموزشی گردشگری، 77 واحد دفتر خدمات مسافرتی و 101 راهنمای گردشگری دارای کارت شناسایی در استان گلستان فعالیت می‌کنند.

تجری عنوان کرد: از فعالیت‌هایی که می‌تواند موجب رونق گرفتن بازار گردشگری شود برگزاری جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین با حضور سفرای کشورهای هدف، نمایشگاه مجازی صنایع‌دستی، گروه‌های موسیقی، وبینارهای آموزشی و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان است. اما با توجه به شرایط موجود می‌توان جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام را که از جمله برنامه‌های شاخص استان گلستان به‌شمار می‌رود در بهمن ماه سال‌جاری به‌صورت مجازی برگزار کرد. تولید محتوا با همکاری تاسیسات گردشگری و ظرفیت راهنمایان گردشگری جوان و با انگیزه از جمله برنامه‌هایی است که در اداره‌کل در راستای رونق گردشگری استان گلستان در دوران کرونا انجام داده است. علاوه بر آن درحال برنامه‌ریزی برای بسته‌های سفر ارزان‌قیمت و اجرای طرح سفر سلامت با اجرای کامل رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این دوران هستیم تا بازار گردشگری این استان را از رکودی که بر آن حاکم است خارج کنیم. ترغیب سایت‌های فعال در حوزه گردشگری برای دریافت مجوز و بهره‌مندی از آنها در راستای معرفی و بازاریابی گردشگری گلستان یکی دیگر از اقدامات ما در دوران شیوع کرونا است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان گفت: در دوران شیوع کرونا اغلب دفاتر خدمات مسافرتی استان گلستان تعطیل بودند و سفرهای داخل استانی نیز با کاهش 90 درصدی مواجه بود. همچنین ضریب اشغال هتل‌ها در این استان قبل از شیوع کرونا بین ۴۰ تا ۵۰ درصد و مراکز بوم‌گردی حدود ۸۰ درصد بود اما محدودیت سفر و منع ورود خودروهای غیربومی به گلستان و جلوگیری از فعالیت تور و گروه‌های گردشگری، ضریب اشغال واحدهای اقامتی گردشگری استان را ۵ تا ۱۰ درصد کاهش داده است.

پربیننده ترین صنعت گردشگری در سال۲۰۲۰ چقدر ضرر کرد؟/ شمار گردشگران به سطح سی سال پیش بازگشته است مردم گران فروشی بلیت را گزارش کنند سفرهای داخلی در کشورها رونق می‌گیرد شیوع کرونا از سوی هتل‌ها و اقامتگاه‌های مجاز گزارش نشد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع دستی توریست توریست خارجی سفر ارزان سفر خارجی هتل ارزان گردشگری استان حوزه گردشگری استان گلستان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد