Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري - ايرنا - گردشگري شمال کشور اين سال ها در کنار تمام معضلات از کمبود زيرساخت ها و چادرخوابي گرفته تا نبود برنامه ريزي مناسب براي ظرفيت هايي چون گردشگري دريايي، با معضلي جدي تر به نام «ويلاسازي و ويلاخوابي» مواجه است که ظاهرا چاره بردار نيست.

به گزارش ايرنا، ويلاسازي در شهرها و نقاط مختلف استان هاي شمالي به ويژه مازندران پديده اي نوظهور نيست، اما در مورد شدت گرفتن نقش آن در گردشگري بايد قدري بيشتر تامل کرد و اين هشدار را جدي گرفت که در نبود اقامتگاه هاي مناسب و ارزان قيمت، ويلاخوابي مي تواند در آينده نزديک نه تنها گردشگري در اين مناطق را به بن بست بکشاند، بلکه به نمادي براي نشان دادن شکاف طبقاتي جامعه تبديل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شايد مهم ترين عاملي که ويلاسازي و ويلاخوابي را در استان هاي شمالي تقويت مي کند، نبود اقامتگاه هاي مناسب و ارزان قيمت رسمي با لحاظ کردن بايدها و نبايدهاي مورد نياز يک خانواده ايراني در حوزه حريم خصوصي است و آنچه از وضعيت موجود پيداست اين که بسياري از طرح هاي بزک کرده گردشگري همانند تعريف روستاهاي هدف گردشگري نتوانسته است پاسخ مناسب به نياز گردشگران باشد.
در حال حاضر بضاعت اقامتي رسمي گردشگري استان هاي شمالي که مازندران مهم ترين آنها محسوب مي شود در حد فعاليت چند هتل چند ستاره، تعدادي مهمانپذير و پلاژهاي دستگاه هاي اجرايي و غير اجرايي است که بايد به آنها اقامتگاه هاي موقتي مانند کلاس درس مدارس و اتاق هاي بقاع متبرکه را اضافه کرد.
با اين نگاه، ويلاها در شمال کشور بار اصلي اقامت گردشگران را بر دوش مي کشند، بدون اين که نيازمند هيچ گونه برنامه ريزي و هزينه کردن از بيت المال باشند و مهم تر اين که کمترين ميزان نارضايتي گردشگران مربوط به همين بخش است.
يک حساب سرانگشتي هم نشان مي دهد ويلاخوابي در استان هاي شمالي در حال حاضر ارزان ترين نوع گردشگري يا مسافرت `آبرومندانه` به همراه خانواده است، چرا که نه هزينه هتل خوابي را دارد و نه مشقات اقامت در کلاس درس مدارس و يا ناامني احتمالي پارک خوابي را به همراه مي آورد و مهم تر اين که در اين داد و ستد مالي هم هزينه کننده راضي است و هم هزينه گيرنده.
به عنوان نمونه، بررسي ميداني خبرنگار ايرنا نشان مي دهد هزينه 10 شب اقامت در يکي از هتل هاي پنج ستاره مازندران که بايد در پنج ستاره بودن آن هم شک کرد، حدود 15 ميليون تومان براي يک گردشگر آب مي خورد در حالي که با 30 ميليون تومان مي توان در برخي از خوش آب و هواترين مناطق مازندران همچون چمستان و شهرستان نور يک ويلاي کوچک خريد و يا پيش پرداخت يک ويلاي لوکس تر را داد.
هزينه هاي سرسام آور اقامت در هتل هاي مازندران که براي هر شب بين 500 هزار تا يک ميليون تومان بدون خدمات جانبي از جمله غذا برآورد مي شود، بسياري از ويلاسازان را به سمت و سوي ويلاسازي و اجاره آن به مسافران برده است که به دليل هزينه هاي کمتر مورد استقبال مسافران است، چرا که گردشگر براي اقامت در ويلاي دربست هزينه اي بين 200 تا 500 هزار تومان براي هر شب را تقبل مي کند.
** مقايسه اقامتگاهي با کيش
از آنجايي که اقامت مسافران در يک مقصد گردشگري از مهم ترين بخش هاي فرمول درآمدزايي صنعت گردشگري است، معمولا مراکز و شهرها و مناطق توريستي که از جاذبه ها و پيش درآمدهاي اين صنعت برخوردارند، اکثر برنامه ريزي هاي خود در مسير توسعه را در اين جهت متمرکز مي کنند، اما استان هاي شمالي از جمله مازندران با برخورداري از ظرفيت هاي طبيعي چون جنگل هاي هيرکاني، 550 کيلومتر خط کوهستاني، 330 کيلومتر خط ساحلي، آداب و رسوم و آئين هاي سنتي و مناطق بوم گردي و صنايع دستي سالانه ميزبان 20 ميليون نفر مسافر و گردشگر، گويا فاقد اين برنامه ريزي ها است.
در ميان اين جلوه گري گردشگري، اقامتگاه هايي در استان تعبيه شده است که البته با ظرفيت هاي مسافرپذيري و آمار مسافران استان جور درنمي آيد و پاسخگو نيست و وجود 200 هتل، متل و مهمانسراي مجاز با ظرفيت فقط 20 هزار نفر، چنگي به دل وضعيت اقامتي مازندران نمي زند.
کمبود زيرساخت هايي چون هتل ها و اقامتگاه ها و البته يکه تازي همين تعداد با نرخ هاي بالا باعث شده آمار اقامت در هتل ها و اقامتگاه هاي رسمي مازندران با تعداد شب اقامت هاي استان هيچگونه همخواني نداشته باشد و اين نبود همخواني علاوه بر چادرخوابي دليل نگران کننده ديگري هم دارد و آن اين که بسياري از گردشگران استان به ويژه پايتخت نشينان امروزه به ويلاخوابي و ويلاسازي روي آورده اند که تهديدي براي طبيعت مازندران محسوب مي شود.
براي مثال با يک مقايسه کوچک ميان مازندران و جزيره کيش مي توان به عمق فقر وضعيت اقامتگاه رسمي و آبرومندانه گردشگري در شمال کشور پي برد.
بر اساس آمار سال 97، جزيره کيش با مساحت 91 کيلومتر مربع و جمعيتي حدود 40 هزار نفر، بيش از 50 هتل فعال با 12 هزار و 486 تخت و 4 هزار و 519 اتاق و بيش از 30 هتل در حال ساخت دارد.
اين درحالي است که استان مازندران با مساحتي 264 برابري نسبت به جزيره کيش (23 هزار کيلومتر مربع) و با ميزباني سالانه حدود 20 ميليون مسافر فقط حدود 60 هتل با ظرفيت حدود هفت هزار نفر دارد که اکثر آن هم هتل هاي کوچک هستند.
جالب اينجاست که بر اساس آمار هاي ميراث فرهنگي و گردشگري استان مازندران، بيش از 90 هزار ويلا و خانه اجاره اي غيرمجاز در استان شناسايي شده است که ظرفيت آن بيش از 500 هزار نفر شب است که در واقع جاي خالي هتل ها و اقامتگاه هاي رسمي را پر مي کنند.
کارشناسان و راهنماهاي گردشگري استان نيز بر ناهمخواني ساختارهاي اقامتي و هزينه اقامت در مازندران با شرايط گردشگري تاکيد دارند و اين شرايط را به گونه اي توجيهي براي ويلاسازي برمي شمارند.
`پارسا سپهري` يکي از تور ليدرهاي مازندران در اين رابطه گفت: بسياري از گردشگران و مسافراني که به مازندران سفر مي کنند در اولين برخورد يا هتل گيرشان نمي آيد و يا آنقدر گران است که توجيه منطقي ندارد.
وي افزود: در بسياري از مناطق گردشگر پذير مانند کيش و يا قشم هتل هاي متعدد با نرخ هاي متفاوت وجود دارد که سليقه و توان اقتصادي تمامي اقشار را پوشش مي دهد و مسافر يا گردشگر را براي اقامت در هتل راضي مي کند.
سپهري ادامه داد: برخي هتل داران در ايام پر مسافر نسبت به تورهاي مسافري خلف وعده مي کنند و اتاق هاي رزرو شده از سوي تور را براي دريافت اجاره بيشتر کنسل مي کنند تا آزادانه به مسافران اجاره دهند که اين مساله به اعتبار هتل ها لطمه مي زند.
اين راهنماي تور گردشگري گفت: کيفيت و کميت خدمات برخي از هتل هاي استان نيز اصلا هيچ تناسبي با قيمت اقامت در آنها ندارد و اغلب مسافران با يکبار آمدن به مازندران و اقامت در هتل هاي آن ترجيح مي دهند براي سفرهاي بعدي ترکيه، دبي و ديگر کشور هاي همسايه را انتخاب کنند.
** دور باطل ويلاسازي
`زينب آقاداداشي` کارشناس گردشگري نيز گفت: در شرايط نبود هتل هاي کافي در برخي از فصول سال، هتل داران آنقدر قيمت خود را بالا مي برند که سفر به اروپا از مازندران کمتر خرج بر مي دارد.
وي افزود: در برخي از فصول مانند نوروز يا هفته هاي پاياني تابستان، برخي از هتل ها که ستاره هاي قلابي سردرشان تنها ويژگي آنهاست، آنقدر گران مي شوند که با هزينه 10 روز اقامت در آنها مي توان يک ويلاي 40 يا 50 متري خريد.
اين کارشناس همچنين گفت: اين پرسش که برخي رسانه ها مطرح مي کنند که چرا دارندگان سرمايه به جاي اقامت در هتل، ويلا مي سازند و اينکه چرا به جاي بهره برداري از سرمايه خود در بازار، هزينه هاي هنگفتي براي ساخت ويلايي مي کنند، اشتباه است براي اين که منطق اقتصادي سود و هزينه ايجاب مي کند که به جاي هزينه گزاف براي هتل هايي که اغلب اوقات ظرفيت لازم را ندارند و خدمات مناسب هم نمي دهند، ويلا بسازد تا هم ارزش سرمايه اش حفظ و حتي بيشتر شود و نيز همواره محل اقامت در اختيار داشته باشد.
آقا داداشي با بيان اينکه در چنين شرايطي بايد منصفانه به ويلاسازي حق دهيم، افزود: اما آنچه در اين ميان بي تعارف نابود خواهد شد، ابتدا زيبايي مازندران و سپس صنعت گردشگري استان است.
وي با بيان اينکه هر هفته گزارش هاي متعددي درباره جلوگيري از ويلاسازي و ويلاخوابي فقط در استان مازندران منتشر مي شود، گفت: اما اينکه چرا هيچ اقدامي در اين زمينه صورت نمي گيرد، جاي تعجب و پيگيري دارد.
اين کارشناس گردشگري مازندران اقدام هاي قهري و قضايي براي جلوگيري از ويلاسازي را چاره اي مقطعي و تسکين دهنده دانست و اظهار داشت: نخستين راه جلوگيري از ويلا سازي، ارائه اقامتگاه هاي کافي متناسب با ميزان گردشگر به استان است.
وي دومين قدم براي جلوگيري از گردشگري ويلايي را نيز گسترش طيف بهاي اقامت در اقامتگاه هاي گردشگري دانست و تاکيد کرد: مسافران و گردشگران مازندران شامل طيف وسيعي از اقشار جامعه با درآمد بالا هستند که همه اين اقشار بايد در سياست گردشگري در نظر گرفته شوند.
** قيمت بيشتر مشتري کمتر
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي مازندران هم در رابطه با علت کم اشتياقي به هتل هاي مازندران را گراني آنها دانست و گفت: روال طبيعي جذب مشتري به سوي اقامت هتلينگ، مشتري کمتر در صورت قيمت بيشتر است.
`مهران حسني` با اشاره به اينکه هتل داري در مازندران تقريبا شکل سنتي دارد، افزود: هتل داري به نوعي هنر و صنعتي علمي است و بايد با روش هاي علمي وارد اين حوزه کسب و کار شد.
وي گفت: برخي هتل داران گراني قيمت ها را بهانه مي کنند تا هزينه اقامت را بالا ببرند در صورتي که در برخي از هتل هاي کشور با اجراي روش هاي علمي و با کاهش قيمت و افزايش تعداد مشتري و يا به اصطلاح پر کردن تمامي اتاق ها، هزينه هاي خود را به شدت کاهش مي دهند.
معاون گردشگري مازندران با بيان اينکه در حال حاضر 200 هتل، متل و مهمانسراي رسمي در مازندران وجود دارد، گفت: خدمات پايين و کم کيفيت هتل هاي مازندران که با قيمت آنها همخواني ندارد نيز مانع از استقبال گردشگران و مسافران از هتل هاي استان مي شود.
حسني عامل اصلي بخش عظيمي از استقبال مردم به سوي ويلاهاي استيجاري را همين خدمات کم کيفيت و قيمت بالاي اقامت در هتل هاي مازندران دانست و افزود: برخي از هتل ها نيز در شرايط جغرافيايي غير استاندارد و فاقد محيطي اختصاصي هستند که شرايط آپارتماني را براي مسافر تداعي مي کنند.
وي ادامه داد: متاسفانه در استان آمايشي براي جذب سرمايه گذار در بخش هتل سازي وجود ندارد و علاوه بر اين اقامتگاه هاي موجود نيز به صورت سنتي اداره مي شوند.
معاون گردشگري مازندران همچنين گفت: متاسفانه نگاهي فصلي در ميان هتل داران و اقامتگاه داران رسمي استان وجود دارد که فقط دل به ايام نوروز و تعطيلات آخر هفته و تابستان، خوش کرده اند تا جيبشان را پر کنند.
حسني تاکيد کرد: تا زماني که گردشگري علمي در استان شکل نگيرد، شاهد همين رفتار جزيره اي و گردشگر گريز هستيم، که آسيب جدي هم اکنون و هم در آينده به گردشگري استان خواهد زد.
وي گفت: وظيفه ميراث فرهنگي برگزاري آموزش هاي گردشگري و هتل داري و آگاه سازي نسبت به گردشگري و ذائقه گردشگر و چگونگي رفتار با آنان است و با درخواست هر يک از اقامتگاه داران استان، براي آنها کارگاه و کلاس هاي آموزش گردشگري و هتل داري برگزار مي شود و به مراجعين نيز مدرک ارائه مي شود.
شبد**7335/1654**1455**1379
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به کدام کشورها برایمان ارزان‌تر تمام می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سفر خارجی ارزان قطعاً امکان پذیر است. با کمی برنامه ریزی و خلاقیت می‌توانید تعطیلات فوق العاده‌ای را بدون شکستن بانک تجربه کنید. برخی از کشورها میزبان بودجه‌های سفر متنوع و ارزان‌تری هستند که می‌توانید در آن‌ها تجربه‌های گردشگری خوبی داشته باشید. در ذیل چند نکته برای سفر خارجی ارزان آورده شده است:

بیشتر بخوانید: استان‌های پرتردد و پرسفر اعلام شدند

۱- در فصل کم سفر، سفر کنید. قیمت پروازها، هتل‌ها و سایر فعالیت‌ها در طول فصل اوج گردشگری به طور قابل توجهی بالاتر است. اگر می‌توانید، در فصل کم سفر سفر کنید تا بهترین قیمت‌ها را دریافت کنید. فصل کم سفر برای هر مقصدی متفاوت است، بنابراین قبل از رزرو تحقیق کنید.

۲- به مقاصد ارزان قیمت پرواز کنید. بسیاری از مقاصد وجود دارند که پروازهای ارزان به آن‌ها وجود دارد. هنگام انتخاب مقصد، حتماً قیمت پروازها را بررسی کنید. همچنین می‌توانید پروازهایی را در نظر بگیرید که از فرودگاه‌های کوچکتر یا جایگزین خارج می‌شوند، زیرا این پروازها اغلب ارزان‌تر هستند.

۳- در هاستل‌ها یا اقامتگاه‌های بوم گردی اقامت کنید. هتل‌ها می‌توانند یکی از بزرگترین هزینه‌های سفر باشند. در عوض، در هاستل‌ها یا اقامتگاه‌های بوم‌گردی اقامت کنید. این گزینه‌ها مقرون به صرفه‌تر هستند و همچنین راهی عالی برای ملاقات با افراد جدید هستند.

۴- غذای خود را بپزید. غذا خوردن در رستوران‌ها می‌تواند پرهزینه باشد. در عوض، غذای خود را بپزید. اگر در هاستل یا اقامتگاه بوم گردی اقامت دارید، احتمالاً آشپزخانه مشترکی خواهید داشت که می‌توانید از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید غذا را برای پیک نیک بسته بندی کنید تا در طول روز ببرید.

۵- از حمل و نقل عمومی استفاده کنید. پیاده روی، دوچرخه سواری یا استفاده از حمل و نقل عمومی راه‌های عالی برای گشت و گذار در یک شهر جدید بدون شکستن بانک هستند. اگر باید تاکسی یا تاکسی‌های اشتراکی سوار شوید، حتماً قبل از سوار شدن قیمت را تعیین کنید.

۶- از جاذبه‌های رایگان و فعالیت‌ها لذت ببرید. بسیاری از شهرها جاذبه‌ها و فعالیت‌های رایگان یا ارزان زیادی ارائه می‌دهند. قبل از سفر، کمی تحقیق کنید تا مشخص کنید چه چیزی رایگان است. همچنین می‌توانید برای پیدا کردن رویدادها و فعالیت‌های رایگان یا ارزان قیمت در طول اقامت خود، وب سایت‌های محلی گردشگری را بررسی کنید.

۷- سفر خود را از قبل رزرو کنید. پروازها، هتل‌ها و فعالیت‌ها را می‌توان اغلب با تخفیف رزرو کرد. اگر می‌توانید، سفر خود را از قبل رزرو کنید تا بهترین قیمت‌ها را دریافت کنید.

۸- انعطاف پذیر باشید. اگر با برنامه سفر خود انعطاف‌پذیر هستید، احتمالاً می‌توانید معاملات بهتری پیدا کنید. به‌عنوان مثال، اگر مایل به پرواز در روزهای هفته یا اقامت در خارج از مرکز شهر هستید، ممکن است قیمت‌های پایین‌تری پیدا کنید.

در اینجا چند کشور با هزینه‌های نسبتاً پایین برای سفر را به شما معرفی می‌کنیم.

• ویتنام: ویتنام کشوری در جنوب شرقی آسیا است که به دلیل غذاهای خوشمزه، مردم دوستانه و مناظر زیبا شناخته شده است. همچنین یکی از ارزان‌ترین کشورهای دنیا برای سفر است. هزینه‌ها در ویتنام بسیار پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در ویتنام وجود دارد، از گشت و گذار در شهرهای شلوغ گرفته تا کاوش در روستاهای دورافتاده.

• کامبوج: کامبوج کشوری در جنوب شرقی آسیا است که به دلیل معابد آنگکور وات و توم، که میراث جهانی یونسکو هستند، شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در کامبوج پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در کامبوج وجود دارد، از گشت و گذار در معابد باستان گرفته تا پیاده‌روی در جنگل.

• لائوس: لائوس کشوری در جنوب شرقی آسیا است که به دلیل مناظر طبیعی زیبا و مردم دوستانه شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در لائوس پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در لائوس وجود دارد، از پیاده‌روی در کوه‌ها گرفته تا کاوش در غارها.

• نپال: نپال کشوری در جنوب آسیا است که به دلیل کوه‌های هیمالیا شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در نپال پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در نپال وجود دارد، از پیاده‌روی و کوهنوردی گرفته تا کاوش در معابد و روستاها.

• هند: هند کشوری در آسیای جنوبی است که به دلیل فرهنگ و تاریخ غنی خود شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در هند پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در هند وجود دارد، از گشت و گذار در شهرها گرفته تا کاوش در روستاها.

• رومانی: رومانی کشوری در اروپای شرقی است که به دلیل قلعه‌های قرون وسطایی، مناظر کوهستانی و جنگل‌های انبوه شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در رومانی پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در رومانی وجود دارد، از گشت و گذار در شهرها گرفته تا پیاده‌روی در کوه‌ها.

• بلغارستان: بلغارستان کشوری در اروپای شرقی است که به دلیل سواحل دریای سیاه، کوه‌ها و تاریخ غنی شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در بلغارستان پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در بلغارستان وجود دارد، از گشت و گذار در شهرها گرفته تا استراحت در ساحل.

• هندوراس: هندوراس کشوری در آمریکای مرکزی است که به دلیل سواحل حیرت‌انگیز، جنگل‌های انبوه و ویرانه‌های باستانی مایا شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در هندوراس پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در هندوراس وجود دارد، از گشت و گذار در خرابه‌های باستانی گرفته تا موج‌سواری در سواحل.

• نیکاراگوئه: نیکاراگوئه کشوری در آمریکای مرکزی است که به دلیل آتشفشان‌های فعال، دریاچه‌های زیبا و جنگل‌های بارانی شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در نیکاراگوئه پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در نیکاراگوئه وجود دارد، از پیاده‌روی در آتشفشان‌ها گرفته تا گشت و گذار در جنگل‌های بارانی.

• کلمبیا: کلمبیا کشوری در آمریکای جنوبی است که به دلیل تنوع زیستی باورنکردنی، فرهنگ غنی و مردم دوستانه شناخته شده است. همچنین کشوری بسیار ارزان برای سفر است. هزینه‌ها در کلمبیا پایین است، می‌توانید با بودجه کم غذا بخورید، اقامت کنید و حمل و نقل کنید. فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن در کلمبیا وجود دارد، از کاوش در شهرهای استعماری گرفته تا پیاده‌روی در کوه‌ها.

منبع:اقتصاد۲۴

انتهای پیام/

کد خبر: 1229756 برچسب‌ها گردشگری

دیگر خبرها

  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • سفر به کدام کشورها برایمان ارزان‌تر تمام می‌شود؟
  • تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه
  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان/ آماده‌باش هلال‌احمر
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد